Merken

De merken

 

Wij hebben jurken en trouwlingerie van diverse prachtige merken in onze collectie. Het hangt er maar net vanaf wat we tegenkomen natuurlijk.
Maar wij werken ook met een aantal vaste merken waar wij super blij mee zijn. Natuurlijk breiden we deze beetje bij beetje uit, want we zien zoveel moois! 

Wij zijn een officiele retailer van de mooie en hoge kwaliteit bruidslingerie van het merk Poirier. Een deel van hun collectie vindt je in onze boutique. Wij gebruiken uiteraard hun lingerie bij de pasafspraak.

 

Alles uit de collectie van Poirier kunnen wij voor jou bestellen. Wij hebben geen grote voorraden, zodat we altijd uit de actuele collectie kunnen werken en hun verpakkingen mooi blijven.

Wij zijn een officiele retailer van Elsa Coloured Shoes. Zij bieden een prachtige collectie schoenen waar klassiek, elegantie en vintage stijlvol gecombineerd zijn. Een onwijs gave collectie schoenen. Van zacht glanzend satijn, fijne glitters en delicaat kant voor een fraaie pump, sandaaltjes en mooie gymp.


De meeste schoenen zijn in iedere gewenste tint worden ingekleurd. Voor de bruidegom hebben zij met Fiarucci en hele mooie kwaliteit voor de mannen. Met deze tip voor je aanstaande kan je thuiskomen.

Wij zijn een officiele retailer van de mooie bridal sieraden van Viva by Tendenza.  Een deel van hun collectie vindt je in onze boutique en binnenkort openen we een webshop op onze website.

 

Voel je ook op-en-top bruid met deze juweeltjes die jouw bridal-look compleet maken.

PEACHFUL

   THE WEDDING FACTORY
Contactgegevens

 

Adres:

Zeestraat 44 bene, 1942 AR Beverwijk

 

Email:

bruidsboutique@peachful.nl

 

Phone:

(0031) 251 295038

 

Copyright © All Rights Reserved