Ivy Kannegieter

Ivy Kannegieter

 

Hai, welkom op onze site! Ik stel me natuurlijk graag even aan je voor; mijn naam is Ivy. Ook ik ben eigenaar van Peachful, net als mijn zus Stephy en mijn moeder Manon. Super om met elkaar te werken en deze ontdekkingsreis te delen. Want over één zijn we het alledrie eens, in de wereld van de bruidsmode ben je nooit uitgeleerd.

 

Naast Peachful zijn mijn dagen stevig gevuld met mijn jonge dochters en mijn jonge hondje. Ik kan je verklappen dat mijn specialiteit thuis knuffelen en chaos is, maar ook dat doe ik  met hart en ziel.

 

Sinds mijn tienerjaren ben ik bijzonder geinteresseerd in fashion, styling en imago. Dat is de reden dat ik gekozen heb voor de opleiding tot Imagostyliste. Geweldig om deze kennis nu eens niet te gebruiken voor een kledingzaak, maar voor onze eigen Peachful Bruidsboutique. Ik kan mij daar helemaal uitleven en mijn kennis optimaal inzetten om aanstaande bruiden het best tot hun recht te laten komen. Net even dat stapje verder gaan voor een bruid, daar houd ik van.  Ik gun natuurlijk iedere bruid de mooiste dag van haar leven. Binnen ons team ben ik verantwoordelijk voor de social media.

 

Ik hoop je treffen in onze boutique, want ik help je graag een droombruid te worden!

 

Liefs,

Ivy