Manon Kellenaar

Manon Kellenaar


Wat leuk dat ik me even aan je voor mag stellen! Ik ben Manon en mijn leven lang al dol op mooie stofjes en kantjes. Kan ook bijna niet anders, want ik weet niet beter of mijn moeder - vroeger coupeuse - maakte altijd de leukste en mooiste kleding voor mij en mijn zusje. Vanaf mijn twaalfde ben ik wat eigen kleding gaan maken, maar dat was iets succesvoller nadat ik twee jaar op de Modevakschool in Haarlem heb doorgebracht. Ik ben zo'n type dat veel dingen leuk vindt en maar moeilijk kan kiezen, dus... werd ik communicatieadviseur. Maar je kent het gezegde: 'Oude liefde roest niet', dus ben ik apetrots dat ik mij aan jou mag voorstellen als mede-eigenaar van Peachful Bruidsboutique.


De foto hiernaast is gemaakt op mijn trouwdag 15 juni 2001.  Ik ben moeder van een zoon en twee dochters en oma van twee schattige kleindochters. Onze katten en hond brengen gezelligheid in huis nu alle kinderen zijn uitgevlogen. Mijn man is natuurlijk ook gezellig...ha ha. Met mijn dochters hebben we Peachful opgericht en daarmee wordt een lang gekoesterde wens werkelijkheid.


Ik vind het geweldig om al mijn kennis en kunde in te zetten om een aanstaande bruid zo goed mogelijk te begeleiden naar haar droomjurk. Ik hoop jou te treffen in onze gezellige boutique, zodat ik jou ook wat beter leer kennen. Ik zal altijd mijn best doen je zo goed mogelijk te helpen en ben binnen onze boutique verantwoordelijk voor het coupeusewerk.


Liefs,

Manon