Stephy Coret

Sabine Hasenbalg, Foto Bibi

Stephy Coret

Hi, wat leuk dat jij onze site bezoekt! Ik stel me graag even aan je voor. Ik ben Stephy; een van drie eigenaren van Peachful Bruidsboutique. De mooiste dag van mijn leven heeft plaatsgevonden op 1 september 2017. Na een huwelijksaanzoek op Rhodos trouwden wij op het strand. Echt helemaal te gek! Dat ben ik dus op de foto hiernaast.


Naast Peachful werk ik met plezier bij het Rode Kruis ziekenhuis in Beverwijk op de afdeling inkoop.  Mijn functie is uitdagend, leerzaam en ik vind het leuk om veel contacten te hebben. Of het niet wat veel is? Nee hoor, het is onwijs om je hart te volgen en te doen wat je leuk vindt! Mijn lieve echtgenoot draagt natuurlijk ook zijn steentje bij. Ons huisje wordt gevuld met liefde, mede door ons hondje en de kat. Dat is altijd gezellig thuiskomen. Hiervoor ben ik jaren werkzaam geweest bij een internationale organisatie in relatiegeschenken en in de klantenservice branche bij verschillende grote bedrijven. Daar heb ik veel geleerd en mijn eigen visie ontwikkeld. Het verkopen heeft voor mij nooit een hoofdrol gespeeld; goed luisteren naar de wensen van de klant en die verder helpen is veel belangrijker.... en leuker.


Gelukkig kan ik al mijn kennis inzetten om aanstaande bruiden verder te helpen en ze uitstekende service te verlenen. Daarnaast ben ik altijd aan het speuren naar de mooiste bruidsjurken voor een goede prijs. Binnen Peachful ben ik dan ook verantwoordelijk voor de inkoop. Natuurlijk hoop ik je tegen te komen in onze gezellige boutique en kan ik jou helpen om jouw droomjurk te vinden.


Liefs,

Stephy